Pozvana si, pozvan si! Jer Bog ima najbolje za nas!

Dragi prijatelji! Slobodni ste, otvoreni za katolički brak i tražite zajednicu u kojoj ćete se povezati s ljudima istih vrijednosti? Imamo pravo mjesto za vas!

Vjeruješ li da Bog ima najbolje za tebe? Baš pod tim geslom organiziramo Treći nacionalni susret osoba otvorenih za katolički brak. 

Prijavi se ovdje

„Bog ima najbolje za nas“ geslo je pod kojim se okupljamo u subotu, 9. studenoga 2024., u Hrvatskom nacionalnom svetištu svetog Josipa u Karlovcu. Ovaj poseban susret pruža priliku za dublju povezanost s Gospodinom i s onima koji također traže ljubav i duhovnu zajednicu koja ih istinski razumije.

Svi smo pozvani vjerovati da Gospodin ima plan za svakoga od nas. Kao što Sveto pismo kaže: Jer ja znam svoje naume koje s vama namjeravam - riječ je Jahvina - naume mira, a ne nesreće: da vam dadnem budućnost i nadu.(Jeremija 29,11)

Bog nas ne ostavlja same na putu traženja ljubavi.

Možda je ovo vrijeme čekanja vrijeme pripreme, vrijeme kada nas Bog vodi kroz unutarnji rast i duhovnu zrelost, kako bi nas doveo do onoga što je za nas najbolje. Ovaj susret pruža vam priliku da se povežete s drugima koji dijele vaše vrijednosti, da se zajedno molite, učite i rastete. Kroz krunicu, misu, interaktivne radionice i svjedočanstva bračnih parova, otvorite svoje srce Božjem planu i susretima s novim ljudima.

Vjerujte Gospodinu, koji kaže: Nije dobro da čovjek bude sam; načinit ću mu pomoć kao što je on. (Postanak 2,18) Bog nas je stvorio za zajedništvo i brak, a ovaj susret može biti korak prema otkrivanju toga puta.

 

Prijavite se i dopustite Gospodinu da vas iznenadi!

Prijavi se ovdje 

Neka vas blagoslovi i vodi na ovom putovanju!

 

Prilika za Susret i Katsus.org

 

 

Sve vijesti

Pronađi partnera za život


Postani član