Ne odustajte - Bog ima savršen plan za svakog od nas!

Nedavno smo primili iskreno i dirljivo svjedočanstvo jedne divne mladenke koje nas je nadahnulo na ovaj tekst - jer od naše Luce svi možemo ponešto naučiti.

Luce i Ivica rekli su svoje DA pred Bogom i svojim ljudima u svibnju 2024, a sve što nam je Luce napisala možete pročitati ovdje

Izdvojili smo 10 ključnih poruka iz njezinog svjedočanstva, jer ovo je živi primjer koliko je važno ostati ustrajan i vjeran.

  • Bog Zna Kada je Pravo Vrijeme za Sve: Vjerujete li u Božju providnost? Iako svatko od nas prolazi kroz razdoblja sumnje i očaja, na kraju shvatimo da Bog ima plan za svakoga od nas, ali u svoje vrijeme. Ne možemo gubiti nadu ako doista vjerujemo da će Bog odgovoriti na naše molitve u pravom trenutku.

  • Oslobodite se Pretjeranih Vezanosti: Možda osjećate snažnu emocionalnu vezanost za roditeljsku kuću ili druge sigurnosti koje vas sprječavaju u razvoju. Kao što je Luce prošla kroz proces oslobađanja od ove vezanosti, i vi možete. Ovaj korak može biti ključan za vaše sazrijevanje i otvaranje prema mogućnosti braka.

  • Rad na Sebi: Kroz molitve i osobni rad, postanite spremni otvoriti svoje srce novim ljudima. Rad na sebi pomoći će vam da budete spremni za pravu osobu kada se ona poja. Čuda se događaju onda kada prihvatimo svoj život onakav kakav jest i odlučimo rasti u takvim okolnostima. Kada se počnemo brinuti o sebi iznutra i izvana. Samo ono što činimo novo otvorit će nas novim mogućnostima i ljudima.

  • Konkretni Kriteriji i Kompromisi: Imate li jasno definirane kriterije za budućeg partnera? Važno je znati na koje kompromise niste spremni pristati. Kao što je Luce imala jasne kriterije vezane za vjeru, Crkvu, predbračnu čistoću i otvorenost životu, i vi trebate definirati svoje vrijednosti i principe.

  • Otvorenost Novim Načinima Upoznavanja: Imate li predrasude prema online upoznavanju ili drugim modernim načinima traženja partnera? Iako je Luce imala predrasude, odlučila je pokušati i na kraju našla svog supruga. Budite otvoreni za nove načine i prilike za upoznavanje, bez straha od predrasuda.

  • Strpljenje i Upornost: Proces pronalaženja prave osobe nije uvijek lagan. Proći ćete kroz mnogo neuspješnih spojeva i razočaranja, ali ne odustajte. Svaka situacija, bez obzira koliko neuspješna, može biti korak bliže pronalasku prave osobe.

  • Iskrenost i Prihvaćanje Božje Volje: Prihvaćate li mogućnost da možda nikada nećete imati vlastitu obitelj? Luce je prihvatila tu mogućnost, ali je odlučila posvetiti svoj život pomaganju drugima. Prihvatite Božju volju i pronađite smisao i svrhu u različitim aspektima života.

  • Slučajnosti kao Božji Znakovi: Prepoznajete li Božje znakove u svakodnevnom životu? Kroz Luce i Ivicinu priču vidimo mnoge „slučajnosti“ koje su ih dovele do braka, a vidimo ih i u svim svjedočanstvima koja smo objavili. Vjerujte da ništa nije slučajno i da Bog vodi vaše korake.

    Na kraju, priča Luce i Ivice završava sretno s brakom i očekivanjem djeteta za koje , zajedno s njima, svakodnevo molimo. S Bogom ne postoji "kasno", postoji samo "u pravom trenutku". Ne gubite nadu, budite otvoreni novim prilikama, n i vjerujte da Bog ima savršen plan za vas.
Sve vijesti

Pronađi partnera za život


Postani član